Hemşirelik Fakültesi
08.04.2022

Dünya Sağlık Gününde Covid-19 da Tamamlayıcı Tedaviler: Dünyadan Örnekler Söyleşisi Sonrası

Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından hazırlanan “Dünya Sağlık Gününde Covid-19 Da Tamamlayıcı Tedaviler: Dünyadan Örnekler” konulu söyleşi Doç. Dr. Selda Arslan ve Öğrenci Maria GEDEONOVA moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir. Söyleşide konuşmacı olan Ali ELALEVİ, Selda BADIEISARDROUD, Sajmira FANGAJ, Muhammed SELLUM, Zaınab Adepeju ADEAGBO, Nafisa ABDAL ve Serkan PADİR ’e ülkelerine özgü kültürel deneyimlerini bizlerle paylaştıkları için teşekkür ederiz.
Keyifli ve verimli geçen etkinliğimize katılımlarından dolayı sayın dekanımıza, değerli öğretim elemanı hocalarımıza, değerli hemşirelerimize ve kıymetli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.