Hemşirelik Fakültesi
29.12.2023

İngilizceyi Nasıl Öğrenebilirim? Webinarı

Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Mezun Profil Komisyonu ve HEPTAK Standart 1 grubu tarafından 27.12.2023 tarihinde saat 20.00’de İngilizceyi Nasıl Öğrenebilirim? webinarı gerçekleştirildi. 103 kayıt 83 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen webinara mezunlarımız, lisans ve lisansüstü öğrenciler, akademisyenler ve davetliler katıldı.
Fakültemiz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Raheleh SABET SARVESTANİ konuşmacı olarak katıldı. Webinarda; İngilizce öğrenmenin faydaları, teknolojide hangi uygulamaları ve programları kullanarak İngilizceyi günlük hayatımıza dâhil edebileceğimizden ve öğrenme açısından bize sunulan fırsatların öneminden bahsedildi. Konuşmanın ardından katılımcıların soruları davetli tarafından yanıtlandı.