Hemşirelik Fakültesi
21.03.2022

Panel

Dünya çapında yürütülen sıfır atık ve geri dönüşüm hareketine katkı sağlamak ve öğrencilerimizin farkındalığını artırmak amacıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Sıfır Atık Komisyonu “Yeşil ve Mavi Bir Dünya için Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm” konulu bir panel düzenleyecektir. Panel kapsamında Çevre Mühendisi Mehmet Yıldırım GÜNDÜZ ve Çevre Mühendisi Emine Kübra ŞENER, sıfır atık hareketi, Türkiye'de, Konya'da ve üniversitemizde yürütülen sıfır atık çalışmaları ve geri dönüşüm hakkında bilgi verecek, tanıtımlar yapacaktır. Panel, 22 Mart 2022 tarihinde saat 16.00’da Hemşirelik Fakültesi 2. Kat D6 nolu derslikte  gerçekleştirilecektir. Daha yeşil ve  mavı bir dünya için, daha güzel bir gelecek için  22 Mart 2022 tarihinde buluşalım.