Hemşirelik Fakültesi
04.01.2024

Güçlü Ruh Sağlığı konferans

Üniversitemiz Sağlık yerleşkesinde yer alan Hemşirelik Fakültesi, Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulun ortak düzenlediği “Güçlü Ruh Sağlığı” isimli konferans 03.01.2024 tarihinde Prof. Dr. Yavuz SELVİ tarafından gerçekleştirilmiştir. Konferansa fakültelerin dekanları, dekan yardımcıları, öğretim üyeleri/elemanları, birçok farklı alandan akademisyen ve öğrenciler katılmıştır. Konferansta güçlü ruh sağlığı, psikolojik dayanıklılık ve stresle baş etme yöntemleri başlıklarına yer verilmiş, katılımcıların soruları ile interaktif bir şekilde konferans devam etmiş ve Prof. Dr. Yavuz SELVİ’ye katılımından dolayı teşekkür belgesi verilerek konferans tamamlanmıştır.