Hemşirelik Fakültesi
26.12.2023

Geleceğin Hemşirelerine Mesajlar

Fakültemiz Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı tarafından “Hemşirelik Günleri III- Geleceğin Hemşirelerine Mesajlar” konferansı gerçekleştirilmiştir. Moderatörlüğünü Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serpil SU’ nun yürüttüğü programa Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Selda ARSLAN, öğretim elemanları, hemşireler ve öğrenciler katılım sağlamıştır. Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik Cerrahi Servis Sorumlu Hemşiresi Fatma Ezgi YORGANCILAR, Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Hemşiresi Büşra ÇOPUR ve Kalite Birim Hemşiresi Yeşim ÜLKER’ in konuşmacı olduğu program katılımcıların soruları ile devam etmiş, konuşmacılara teşekkür belgesi ile tamamlanmıştır.
Programın düzenlenmesinde katkı sağlayan düzenleme kuruluna ve konuşmacılara teşekkür ederiz.