Hemşirelik Fakültesi
26.12.2023

Hemşirelik Günleri 4 Bağımlılık Döngüsünün Neresindesin?

Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı tarafında Hemşirelik Fakültesi Derslik 6’da 21.10.2023 tarihinde 146 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen konferansa akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Beyhekim Eğitim Araştırma Hastanesi Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi (AMATEM) sorumlu hekimi Psikiyatrist Doç. Dr. Erdinç ÇİÇEK konuşmacı olarak katıldı.
Konferansta; Bağımlılıkla mücadele ve bağımlılıkta korunmanın öneminden bahsedildi. Ayrıca bağımlılığın oluşumu, riskleri, tedavi ve takibi, ruhsal ve davranışsal etkileri aktarıldı.
Konuşmanın ardından katılımcıların soruları davetli tarafından yanıtlandı ve teşekkür belgesi takdim edildi. Konferansın sonunda YEŞİLAY'ın Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı kapsamında hazırladığı broşürler katılımcılara dağıtılması ile program sona erdi.

Hemşirelik Fakültesi
Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı