Hemşirelik Fakültesi
28.11.2023

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü Etkinliği

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Hemşirelik Fakültesi öğretim elemanları, öğrencileri ve Sağlık İçin El Ele Öğrenci Topluluğu “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü”ne dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için "Kadına yönelik şiddete HAYIR" sloganıyla bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı Selda Arslan bir konuşma yaparak 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü’nün önemine değindi.  Daha sonra tüm katılımcılarla beraber “Kadına yönelik şiddete HAYIR” sloganının olduğu bir pankart açılarak resim çekildi. Etkinliği organize eden Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyelerine, Sağlık İçin El Ele Öğrenci Topluluğu’na ve pankartı hazırlayan hemşirelik üçüncü sınıf öğrencilerine katkıları ve destekleri için teşekkür ederiz.