Hemşirelik Fakültesi
23.11.2023

InnoPark Gezisi

Hemşirelik Fakültesi öğrencileri 17.11.2023 tarihinde InnoPark Konya Teknoloji ve Geliştirme Bölgesi’ne Gezi düzenledi.
Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı tarafından düzenlenen gezi, Doç. Dr. Bilgen ÖZLÜK’ün danışmanlığında gerçekleşti. Girişimcilik Merkezi Uzman Yardımcısı Sayın Buğra KARAN’ın eşliğinde InnoPark Konya Teknoloji ve Geliştirme Bölgesi gezisi başladı. Sayın KARAN öğrencilere, İnnopark ve Teknoparkların Türkiye Ekosistemi içerisindeki yerinden ve amacından bahsetti. İnnoPark içerisinde yer alan bazı firmaların kendilerini tanıtmalarının ardından, dron gösterisi izlendi. İnnoPark gezilerek gezi programı tamamlandı. Gezi programında bilgilerini bizimle paylaşan ve desteğini esirgemeyen Sayın Buğra KARAN’a teşekkür ederiz.