Hemşirelik Fakültesi
27.10.2023

Sosyal İnovasyon Ajansı Tarafından Hemşirelik Öğrencilerine Bilgilendirme Eğitimi

Fakültemiz Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Bilgen ÖZLÜK tarafından verilen Girişimcilik ve İnovasyon Kültürü dersi kapsamında, Sosyal İnovasyon Ajansından gelen konuşmacılarla 27.10.2023 tarihinde konferans etkinliği gerçekleştirildi.  Sosyal İnovasyon Ajansı Birim sorumlusu Sayın Kamil KARADENİZ, öğrencilere Sosyal İnovasyon Ajansı’nın tanıtımı ve faaliyetlerine yönelik bilgilendirmede bulundu. Ayrıca sayın KARADENİZ tarafından sunulan sosyal girişimcilik örnekleriyle, sosyal inovasyon konusunda öğrencilerde farkındalık oluşturuldu. Bu verimli sunum için sayın Kamil KARADENİZ’e, Aylin ÖZKAN NEĞİŞ ve Rümeysa DEVECİ’ye teşekkür ederiz.