Hemşirelik Fakültesi
05.10.2023

Klinik Uygulama Oryantasyon Programı

Hemşirelik Fakültesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Koordinatörlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen Klinik Uygulama Oryantasyon Programı Tıp Fakültesi Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
2023-2024 Eğitim Öğretim döneminde İç Hastalıkları Hemşireliği, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği uygulamasına katılacak öğrencilerimize 03/04.10.2023 tarihinde Hemşire Melike KOCALAR tarafından “Enfeksiyon Kontrolü ve Atık Yönetimi”, Hemşire Sunay GÖNÜL tarafından “Hemovijilans Eğitimi”, Zeliha BARUT tarafından “Çalışan Güvenliği Eğitimi” ve Öğr. Gör. Dr. Ayşe UÇAR tarafından “İş Kazası Bildirim ve Takibi Eğitimi” verildi.
 




 
Program, Tıp Fakültesi Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Koordinatörü Sayın Aysel KOÇAK’ın konuşmaları ile devam etti. Dahili klinikler sorumlu hemşirelerinin de katıldığı programda öğrenci ve hemşireler klinikten beklentilerine yönelik karşılıklı paylaşımlarda bulundu. 
 
Hemşirelik Fakültesi "Akreditasyon Bilgilendirme" Sunumu Prof Dr. Emine GEÇKİL, Öğrenci Yunus Emre KARAGÖZ ve Cemile BARUTÇU tarafından yapıldı. 
 

 
Program Doç. Dr. Selda ARSLAN’ın “Hemşirelik Sürecinde Ortak Dil” konulu sunumu ile tamamlandı.