Hemşirelik Fakültesi
25.09.2023

Genel Akademik Kurul Toplantısı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Genel Akademik Kurul Toplantısı 25.09.2023 tarihinde Prof. Dr. Emel EGE başkanlığında yapıldı. Toplantıda 2023-2024 Eğitim öğretim yılı güz dönemi planlamaları, komisyonların faaliyet rapor teslim süreleri, pegadojik formasyon derslerinin planlanması, akreditasyon süreci ile ilgili önümüzdeki döneme ait planlamalar ve Fakültemizde akademik personelin proje performanslarının artırılması gibi konu başlıkları görüşüldü.
Ayrıca Bilimsel Yayınlar Koordinatörü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Fatih KALECİ tarafından “Necmettin Erbakan Üniversitesi Araştırma Stratejisi ve Performans Ekosistemi: Hemşirelik Fakültesi Örneği” başlıklı sunum yapıldı. Sunumda üniversitemizin ve fakültemizin yayın performansı konusunda bilgi verildi. Bölüm başkan yardımcılığı görevi biten Dr. Öğr. Üyesi Hamide AYGÖR’e hediye verilerek teşekkür edildi. Yeni dönem için dilek ve temennilerle toplantı sonlandırıldı.