Hemşirelik Fakültesi
16.05.2023

Hemşirelik Öğrencileri Kongresi

1.Uluslararası 21.Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi
11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde çevrimiçi gerçekleştirilen 1.Uluslararası 21.Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresine katılan öğrenci ve danışmanlarını tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Dördüncü Sınıf öğrencimizden Mehmet Yavuz Doç. Dr. Serpil Yüksel danışmanlığında yürüttüğü "Son Sınıf Hemşirelik Öğrencilerinin Basınç Yaralanmalarını Önlemeye Yönelik Tutumları" konulu çalısmayı sözel bildiri olarak sunmuştur.

Kongreye katılan diğer dördüncü sınıf öğrencimiz Mine ÖNAL,  Öğr. Gör. Ayşe UÇAR ve Öğr. Gör. Fatma ÖZKAL danışmanlığında yürüttüğü "Hemşirelik Öğrencilerinin Kronotip Özellikleri ve Yaşam Tarzı Davranışları Arasındaki İlişkisi: Kesitsel Bir Çalışma" konulu çalışmayı sözel bildiri olarak sunmuştur.