Hemşirelik Fakültesi
02.05.2023

Hemşirelik Esasları Dersi Klinik Oryantasyon Eğitimi

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Hemşirelik Fakültesi, Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı ve Tıp Fakültesi Hastanesi Eğitim Birimi iş birliği ile Hemşirelik Fakültesi 1. Sınıf öğrencilerine klinik uygulama oryantasyonu eğitimi verildi. Eğitime toplam 170 öğrenci, Hemşirelik Esasları dersine katkı veren öğretim elemanları, Eğitim, Enfeksiyon Kontrol ve Hemovijilans Birimi Hemşireleri katıldı. Eğitimde hastane enfeksiyonları, el hijyeni, tıbbi atık yönetimi, delici-kesici alet yaralanmaları, hemovijilans ve kan uygulamaları konuları anlatıldı. Eğitime katkı veren Tıp Fakültesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Melike KOCALAR, Hemovijilans Hemşiresi Fatma Cemile ÖZDEMİR ve Sunay GÖNÜL’e teşekkür ederiz.