Hemşirelik Fakültesi
26.12.2022

Bizim Kermesimiz Çocukların Geleceği Olsun Etkinliği

Fakültemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği AD ve Sağlık için El Ele Topluluğu tarafından 04. 11.2022 tarihinde Hemşirelik Fakültesi bahçesinde düzenlenen “Bizim Kermesimiz Çocukların Geleceği Olsun” isimli kermes sonucu toplanan oyuncaklar ve kitaplar ile Çumra/Üçhüyük İlkokuluna kitap, oyuncak vb. yardım yapılmıştır. Aynı gün aynı saatte “Çocuklar için El Ele-Onlar için Yapacak Bir Şey Var; Bir Kitap Bir Oyuncak” isimli bağış etkinliği sonucu elde edilen gelir ile Hakkari Kırıkdağı Köyü’nde bulunan Şehit Yarbay Mesut Kuru İlk ve Ortaokulu’na kırtasiye yardımı yapılmıştır. Programın düzenlenmesinde emeği geçen, destekleyen ve katılım sağlayan tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.