Hemşirelik Fakültesi
11.11.2022

Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği

Fakültemiz Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim dalı, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı VE Tıp Fakültesi Hastanesi İşbirliği ile 31 Ekim 2022 Pazartesi günü 09.00-12.00 saatleri arasında Tıp Fakültesi Hastanesi giriş katında “Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği” gerçekleştirildi. Etkinliğe hastane çalışanları ve poliklinik hastaları ve yakınları katıldı. Etkinlik kapsamında katılımcılar, meme kanseri riski ve erken tarama yöntemleri hakkında bilgilendirildi, Konya İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Kanser Birimi’nden temin edilen broşürler verildi. Etkinliğimize katılan, Tıp Fakültesi çalışanlarına,  hastalarımıza ve yakınlarına teşekkür ederiz.
*Fotoğrafların çekimi ve fakülte web sayfasında paylaşımı için hastane çalışanlarında, hastalardan ve yakınlarından izin alınmıştır.