Hemşirelik Fakültesi
09.11.2022

Köy Okuluna Destek Etkinliği

Köy Okuluna Destek (Kırtasiye, Kitap, Oyuncak) Etkinliği
Fakültemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı ve Sağlık için El Ele Topluluğu tarafından 05.11.2022 tarihinde, fakültemiz giriş kapısı önünde bir köy okuluna destek amacıyla kermes düzenledi. Etkinliğe yaklaşık 200-250 öğrenci, akademisyen, fakülte ve hastane personelinin yanısıra hasta/hasta yakınları katıldı. Etkinlik kapsamında katılımcılar, köy okuluna destek vermek amacıyla satışa sunulan ürünlerden alarak maddi katkı sağladı. Ayrıca katılımcılar kitap ve oyuncak bağışında bulunarak etkinliğimize destek oldu. Etkinliğimize katılan, Hemşirelik Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine, öğretim elemanlarına ve personeline, Tıp Fakültesi Hastanesi çalışanlarına ve hastalarımıza teşekkür ederiz.