Hemşirelik Fakültesi
01.11.2022

InnoPark Gezisi

Hemşirelik Fakültesi öğrencileri InnoPark Konya Teknoloji ve Geliştirme Bölgesi’ne Gezi düzenledi.

Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı tarafından düzenlenen gezi, Dr. Öğr. Üyesi Bilgen ÖZLÜK’ün danışmanlığında gerçekleşti. Girişimcilik Merkezi Uzman Yardımcısı Sayın Buğra KARAN’ın eşliğinde InnoPark Konya Teknoloji ve Geliştirme Bölgesi gezisi başladı. Sayın KARAN öğrencileri, bir fikrin hayata geçirilmesi ve TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim (BiGG) Destek Programı konusunda bilgilendirdi. İnnoPark içerisinde yer alan bazı firmaların kendilerini tanıtmalarının ardından İnnoPark gezilerek gezi programı tamamlandı. Gezi programında bilgilerini bizimle paylaşan ve desteğini esirgemeyen Sayın Buğra KARAN’a teşekkür ederiz.