Hemşirelik Fakültesi
24.10.2022

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Mentörlük Eğitimi

Fakültemiz 2022-2023 eğitim öğretim dönemi mentörlük eğitimi 21.10.2022 tarihinde gerçekleştirildi.
Fakültemizde 2. 3. ve 4. Sınıf öğrencileri arasından seçilen mentörler Mentörlük Koordinatörümüz Öğr. Görv. Dr. Nesime DEMİRÖREN tarafından yürütülen eğitim programına katıldı. Eğitimde yeni mentörlere mentorluk programı ve amaçlarından bahsedildi. Mentörlere ayrıca mentörlük usül ve esasları, mentörün görev ve sorumlulukları, etik ilkeler ve uygulama ilkeleri hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Öğr. Görv. Dr. Nesime DEMİRÖREN mentörlere mentilere yardımcı olma konusunda  gönüllü oldukları için teşekkür ederek hediyelerini takdim etti.  Eğitim programını hazırlayan Öğr. Görv. Dr. Nesime DEMİRÖREN, Dr. Öğr. Üyesi Rahlehe SABETSARVESTANİ ve Arş. Görv.  Fatma Yener’e mentör öğrencilerimize teşekkür ederiz.