Hemşirelik Fakültesi
19.10.2022

Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği

Fakültemiz Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Serpil YÜKSEL ve Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kamile ALTUNTUĞ sorumluluğunda 18 Ekim 2022 tarihinde, Fakültemiz giriş kapısı önünde  “Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği” gerçekleştirildi. Etkinliğe 270 kişi katıldı. Etkinlik kapsamında katılımcılar, meme kanseri riski ve erken tarama yöntemleri hakkında bilgilendirildi, Konya İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Kanser Birimi’nden temin edilen broşürler verildi. Etkinliğimize katılan, Hemşirelik Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanlarına, Tıp Fakültesi Onkoloji Hastanesi çalışanlarına ve hastalarımıza teşekkür ederiz.