Hemşirelik Fakültesi
12.10.2022

Hemşirelik Fakültesi Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Hemşirelik Fakültesi Danışma Kurulu” toplantısı yapıldı.

Hemşirelik Fakültesi Danışma Kurulu  11 Ekim 2022 tarihinde Fakülte Dekanı Prof. Dr. Emel EGE başkanlığında toplanmıştır. Toplantıda Hemşirelik Fakültesi İç Değerlendirme Raporu, Hemşirelik Fakültesi Stratejik Planı, Bologna Bilgi Sistem Bilgileri ve Fakülte Akreditasyon başvuru süreci hakkında bilgilendirme yapılarak, görüş ve öneriler alınmıştır.

Toplantıya Hemşirelik Fakültesi Danışma Kurulu üyeleri;
Prof. Dr. Emine GEÇKİL(Dekan Yardımcısı),
Prof. Dr. Filiz HİSAR (Dekan Yardımcısı),
Hanifi Sert (Fakülte Sekreteri),
Prof. Dr. Fatma TAŞ ARSLAN (S.Ü. Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcısı),
Doç. Dr. Saide FAYDALI (Fakülte Yönetim kurulu Üyesi),
Zekiye Nisa ATABEK (Öğrenci Temsilcisi),
 Özge ÖZCAN (Fakülte Mezunu),
Ümmühan KURT (Konya Özel Medova Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü),
Aysel KOÇAK (Tıp Fakültesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü) katılmıştır. Ayrıca fakülte akademik personellerinden Dr. Öğr. Üyesi Serpil SU (Bologna Komisyon Başkanı) ve Arş. Gör. Selverhan YURTTUTAN (Akreditasyon komisyonu Standart 1 üyesi) katılım sağlamıştır. Toplantıya katılım sağlayan Hemşirelik Fakültesi Danışma Kurulu üyeleri ve katılımcılara teşekkür ederiz.