Hemşirelik Fakültesi
10.10.2022

Hemşirelik Fakültesi 2022-2023 Öğretim Yılı Uyum Programı Tamamlandı.

“Hemşirelik Fakültesi 2022-2023 Öğretim Yılı Uyum Programı” tamamlandı.
Hemşirelik Fakültesi 2022-2023 Öğretim Yılı Uyum Programının 2. Haftası, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emel EGE’nin konuşmasıyla başlayıp, Tıp Fakülte Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Koordinatörü Sayın Aysel KOÇAK ve Sağlık Bakım Hizmetleri Koordinatör Yardımcısı Sayın Emine ÇALIŞKAN’ın konuşmasıyla devam etmiştir.

Programda öğrencilere Hemşirelik Fakültesi’nin amaç, vizyon ve misyonu, fakültenin fiziki koşulları, Bologna Bilgi Paketi, Üniversitenin ve fakültenin Web sayfası ve Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) tanıtılmıştır. Ayrıca Kariyer Yönetimi, Mezunlarla tanışma ve Fakülte akreditasyon süreçleri hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Hemşirelik Fakültesi 2022-2023 Öğretim Yılı Uyum Programına katkı ve desteğini esirgemeyen hocalarımız, öğrencilerimiz, idari personelimiz ve konuklarımıza teşekkür ederiz.