Uygulamalı Bilimler Fakültesi
04.05.2016

Yüksekokulumuzda Bankacılık Konferansı

Yüksekokulumuz bünyesindeki Genç Bankacılar ve Finansçılar Topluluğu tarafından organize edilen bankacılık konferansı gerçekleştirildi. “Geçmişten Günümüze Ziraat Bankası” konulu konferansta Ziraat Bankası İç Anadolu 2. Bölge Koordinatörü Mustafa HAMURCU ve Ziraat Bankası Konya Girişimci Şube Yöneticisi İbrahim BOĞA konuşmacı olarak yer aldı.

Ziraat Bankası’nın tarihsel geçmişinden ve Türkiye bankacılık sektöründeki yerinden bahseden Mustafa HAMURCU’nun ardından İbrahim BOĞA bankacılık sektörünün gelecek perspektifi, önemi ve sektördeki staj, kariyer imkanlarından bahsetti. Ağırlıkla bankacılık bölümü öğrencilerinin katıldığı konferansta söyleşinin ardından gerçekleşen soru-cevap kısmında öğrenciler sektöre dair merak ettiklerini öğrenme imkanı buldu.

Konferans sonrası Mustafa HAMURCU ve İbrahim BOĞA’ya yüksekokul müdürümüz Prof. Dr. Ahmet DİKEN, Yrd. Doç. Dr. Meral ERDİRENÇELEBİ ve Yrd. Doç. Dr. Aslan ŞENDOĞDU tarafından plaket taktim edildi.