Uygulamalı Bilimler Fakültesi
03.05.2016

Yüksekokulumuzdan Merkez Bankası'na Ziyaret

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Bölümü öğrencileri teorik olarak aldıkları derslerini pratikte geliştirmek, meslekleri ile ilgili niteliklerini artırmak için 29.04.2016 tarihli Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) tarafından düzenlenen Üniversite Bilgilendirme Toplantısı'na Ankara TCMB merkez binasında katılmışlardır.

Yüksekokulumuz bankacılık bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Meral ERDİRENÇELEBİ ve Yrd. Doç. Dr. A. Aslan ŞENDOĞDU yönetiminde toplantıya katılan öğrencilerimize toplantı süresince TCMB idari yapısı, temel işlevleri, para politikaları, temel iletişim araçları ve son olarak da TCMB kariyer olanakları banka uzmanlarınca anlatılmıştır. Bankacılık mesleği ile ilgili öğrencilerin soruları TCMB yetkililerince yanıtlanmıştır.