Uygulamalı Bilimler Fakültesi
13.12.2023

Afet ve Yangın Farkındalık Eğitimi

Üniversitemiz Lojistik Bilgi Topluluğu ve AFAD Konya İl Müdürlüğü işbirliği ile 12.12.2023 tarihinde Uygulamalı Bilimler Fakültesi konferans salonunda “Afet ve Yangın Farkındalık Eğitimi” programı gerçekleştirildi. Topluluk danışmanımız Doç. Dr. Abdullah Oktay Dündar programın açılış konuşmasında lojistiğin öneminin afet dönemlerinde daha fazla hissedildiğini dile getirdi. Afet ve Yangın Farkındalık Eğitimi kapsamında Şube Müdürü Fethi Çoruk deprem farkındalığı ve Mehmet Sinan Besler yangın farkındalığı eğitimlerini verdiler. Programda öğrencilere uygulamalı olarak yangın söndürme tatbikatı yaptırıldı. Program sonunda topluluk danışmanımız Doç. Dr. Abdullah Oktay Dündar AFAD Konya İl Müdürlüğü Eğitim Ekibine günün anısına plaket takdim etti.