Uygulamalı Bilimler Fakültesi
11.12.2023

Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Mustafa KOCAOĞLU, Zagreb’te Erasmus+ TCA Faaliyeti’ne Katıldı.

Fakültemiz Yönetim Bilişim Sistemleri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa KOCAOĞLU, 4-7 Aralık 2023 tarihlerinde, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te düzenlenen “Conference on Value and Recognition of Youth Work” isimli Erasmus+ TCA faaliyetine katıldı.
Türkiye'den yalnızca 2 kişinin katılmaya hak kazandığı ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından da desteklenen etkinlikte 3 gün boyunca, Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen katılımcılar ile gençlik alanındaki uluslararası çalışmalara yönelik toplantılar ve atölye çalışmaları gerçekleştirildi.
Daha önce de Estonya (Tallinn) ve Yunanistan’da (Selanik) da Erasmus+ TCA faaliyetlerine katılmaya hak kazanan ve ülkemizi temsilen bu etkinliklere katılmış olan öğretim üyemiz, Üniversitemiz ve Fakültemizin uluslararasılaşma faaliyetlerine katkı sunmak amacıyla bir dizi görüşme de gerçekleştirdi.