Uygulamalı Bilimler Fakültesi
18.10.2023

Bankacılar İçin Kariyer Başlangıcı Konferansı

Üniversitemiz Genç Bankacılar ve Finansçılar Topluluğu tarafından fakültemizde düzenlenen “Bankacılar İçin Kariyer Başlangıcı” başlıklı konferansa, Kuveyt Türk Katılım Bankası Konya Müşteri İletişim Merkezi yöneticisi Mehmet Süt ve yönetici yardımcısı Mevlüt Umur konuşmacı olarak katılmışlardır.

Konuşmacılarımız, kurumlarına ait öğrenci arkadaşlarımıza yönelik “Çağrı Akademi” isimli program ve mezuniyet sonrası istihdam imkanları hakkında bilgilendirmelerde bulunmuşlardır.

Misafirlerimizin öğrencilerimize kariyer gelişimleri için üniversite hayatlarını nasıl etkin bir şekilde geçirebilecekleri ve iş hayatında aranan yetkinlikler ile ilgili tavsiyelerde bulunduğu konferans, soru-cevap bölümü ile sona ermiştir.