Uygulamalı Bilimler Fakültesi
17.03.2016

Yüksekokulumuzda Katılım Bankacılığı Konferansı

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz bünyesindeki “Genç Bankacılar ve Finansçılar” öğrenci topluluğu tarafından düzenlenen konferansa Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan yetkililer katıldı.

Yüksekokulumuz Genç Bankacılar ve Finansçılar Topluluğu tarafından organize edilen konferansta katılım bankacılığının temellerinden, gerekliliklerinden ve öneminden bahsedildi. Konferansa katılan Albaraka Türk Katılım Bankası İç Anadolu Bölge Müdürü Hüseyin TEKİN ve şube müdürü Ahmet AYICI bankacılık bölümü öğrencilerine bankacılık sektöründe katılım bankacılığının yerini, katılım bankacılığının kısa tarihini anlattı. Katılım bankacılığı hakkında misafirlerimize sorular yönelten öğrenciler konferans sayesinde katılım bankacılığı hakkında bilmediklerini öğrendiklerini ifade ettiler. Sektördeki iş ve staj imkanlarının da anlatıldığı konferans Prof. Dr. Ahmet DİKEN’in misafirlere plaket takdimiyle sona erdi.