Uygulamalı Bilimler Fakültesi
01.04.2019

LÖSEV’e Destek Kermesi

Fakültemiz bünyesinde faaliyetlerini yürüten “Genç Gönüllüler Topluluğu” üyeleri  Danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Meral Erdirençelebi nezaretinde, Lösemili ve kan hastası çocuklar için bir kermes düzenledi.

Fakültemiz ortak alanda organize edilen kermeste öğrencilerimiz, kendi yaptıkları birbirinden lezzetli yemek ve tatlıları hocaları ve arkadaşlarına ikram ettiler. Topluluk üyeleri öğrencilerimizin pazarlama ve satış yöntemlerinin dikkat çektiği kermeste toplanan paralar LÖSEV ’e bağışlandı. Genç Gönüllüler Topluluğu Başkanı, Bankacılık Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Hilal Akgün, kermese ilgi gösteren başta Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Diken olmak üzere Fakülte hocalarına ve arkadaşlarına teşekkür ederek” Türkiye’de her yıl iki bin yeni lösemili çocuk vakası ortaya çıkıyor. Kermesi düzenlememizin amacı, lösemi hastalığına dikkat çekmek, arkadaşlarımızı ve toplumu bu konuda bilinçlendirmek ve az da olsa maddi yardım sağlamaktır. Herkes, tedavileri devam ederken lösemili çocuklara manevi anlamda sarılabilir, onlara ve ailelerine destek ve umut olabilir.” dedi.