Uygulamalı Bilimler Fakültesi
25.12.2015

Genç Bankacılar ve Finansçılar Topluluğu’ndan Anlamlı Adım

Necmettin Erbakan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesindeki Genç Bankacılar ve Finansçılar Topluluğu’ndan anlamlı adım.

Genç Bankacılar ve Finansçılar Topluluğu üyesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri Konya’nın Hadim ilçesindeki Yağcı Köyü İlköğretim Okulu’na yardım kampanyası düzenledi. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu akademik kadrosundan ve öğrencilerden toplanan bağışlarla alınan kalem, defter, hikâye kitabı, oyun hamuru ve boya gibi temel ihtiyaçlar dışında anaokulu öğrencileri için eğitici lego setleri ve eğitici oyuncaklar öğrencilere hediye edildi. Ayrıca kış şartları göz önüne alınarak köy okulundaki her öğrenciye eldiven, kulaklık ve birer çift kışlık bot hediye edildi.

Bu yardımlardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren müdür ve öğretmenlerin yanı sıra öğrencilerin velileri de teşekkürlerini ilettiler.