Uygulamalı Bilimler Fakültesi
13.12.2018

Öğrencilerimizden Çocuk Evi’ne Ziyaret

Fakültemiz Ulaştırma ve Lojistik Bölümü 3. Sınıf öğrencileri, “Sosyal Sorumluluk ve Etik” dersi kapsamında, “Konya Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü”ne bağlı Mevlana Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret ettiler. Ders hocası Öğr. Gör. Dr. Nezahat Koçyiğit ile birlikte geziye katılan Öğrencilerimiz, çocuklarla sohbetler ederek çocukların sevdikleri müzikler eşliğinde danslar ettiler ve oyunlar oynadılar. Ziyaret sonunda rehber öğretmenler eşliğinde  öğrencilerimiz, evleri gezerek yaşam alanları, sağlanan imkanlar ve kurum hakkında bilgi aldılar. Gençlerin sorumluluk bilincini ve topluma duyarlılığını artırmayı amaçlayan bu etkinlikte gençler, evlerde kalan çocukların tek bir ziyaretle değil, devamlı olarak gözetilmelerinin, sevgiyle büyümelerinin ve özgüvenlerinin artmasının sağlanması bilinci ve güzel duygular ile kurumdan ayrılarak, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Üniversite ve Fakülte yönetimine teşekkürlerini ilettiler.