Uygulamalı Bilimler Fakültesi
09.11.2018

Öğrencilerimizden Kitap Bağışı

Fakültemiz bünyesinde bulunan Genç Gönüllüler Topluluğu ile Genç Bankacılar ve Finansçılar Topluluğu öğrencilerimizin işbirliği ile kitap bağış etkinliği düzenlendi. Bir kısmı  topluluk öğrencileri tarafından bağışlanan bir kısmı da hayırseverlerin katkılarıyla elde edilen kitaplar,Doğanhisar İlçesi’nde bulunan Cumhuriyet İlkokulu’na gönderildi. “Kitaplarla çocukların hayal dünyası genişlesin” sloganı ile harekete geçen bilinçli öğrencilerimizin düzenlediği bu bağıştan oldukça memnun olduklarını bildiren Cumhuriyet İlkokulu yöneticileri ve öğrencileri, en güzel hediye ve servet olan  kitapları kütüphanelerine yerleştirdiler ve topluluk öğrencilerimize teşekkürlerini ilettiler. Öğrencilerimiz, Genç Gönüllüler Topluluğu Danışmanı Dr.Öğr. Üyesi Meral Erdirençelebi ile Genç Bankacılar ve Finansçılar Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İlkay Altındağ’a teşekkür eden öğrencilerimiz,etkinlikten büyük mutluluk duyduklarını, her fırsatta kitap hediye edeceklerini ifade ettiler.