Uygulamalı Bilimler Fakültesi
01.11.2018

ÖĞRENCİLERİMİZ KTO’DA

Fakültemiz Ulaştırma ve Lojistik Bölümü 4. Sınıf öğrencileri Konya Ticaret Odası’nı ziyaret ederek bilgilendirme toplantısına katıldılar.

Ulaştırma ve Lojistik Bölümü 4.Sınıf dersi olan “Ulaştırma Sektöründe Uluslararası Sözleşmeler” dersi kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Oktay DÜNDAR gözetiminde Konya Ticaret Odası’nı ziyaret eden öğrencilerimize Dış Ticaret Müdürü Hüsamettin GÜNGÖR tarafından seminer verildi. KTO Meclis Salonu’nda  gerçekleşen toplantıda Hüsamettin Güngör; Sigortalama, CMR Konvansiyonu, TIR Konvansiyonu, TIR Karnesinin kullanılmasına ilişkin kurallar, TIR sözleşmesi uygulama esasları konularında öğrencilerimize bilgiler aktardı. Teorik bilgilerin yanısıra pratik bilgilerin ve uygulamanın önemini kavradıklarını belirten öğrencilerimiz, bu tür ziyaretlerin devamının gelişmelerinde etkili olacağını ifade ederek KTO yetkililerine ve Fakültemiz yönetimine teşekkürlerini ilettiler.