Uygulamalı Bilimler Fakültesi
04.10.2018

Panelistler Dekanımızı Ziyaret Etti

Fakültemiz Konferans Salonu’nda 03.10.2018 tarihinde Selçuklu Belediyesi ve Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen “Bir Başka Açıdan Toplumsal Cinsiyet Okumaları” panelinin konuşmacıları, Dekanımız Prof. Dr. Ahmet DİKEN’i  ziyaret ettiler.

Gazeteci Yazar Ayşe BÖHÜRLER,  Prof. Dr. Mustafa AYDIN (Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi), Doç. Dr.Alev ERKİLET (İstinye Üniversitesi), Doç. Dr. Mehmet BİREKUL (Necmettin Erbakan Üniversitesi) ve Doç. Dr. Ahmet KOYUNCU’dan (Necmettin Erbakan Üniversitesi) oluşan misafirlerimiz, panel sonrası Dekanımız Prof.Dr. Ahmet DİKEN’le toplumsal olaylar ve toplumda cinsiyet konuları ile Türkiye ve dünya gündemine yönelik görüş alışverişinde bulunup sohbet ettiler.