Uygulamalı Bilimler Fakültesi
04.06.2018

Girişimcilik Sertifika Töreni

Fakültemizde  Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan 117 öğrencimize, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Törenin açılışında konuşan Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet DİKEN, üniversitede alınan girişimcilik eğitiminin hayatta büyük avantajlar sağlayacağını belirterek, başarının anahtarının girişimcilikte olduğunu ifade etti. UBF Dekanı Ahmet Diken şunları söyledi: ”25.09.2017-05.01.2018 tarihleri arasında Fakültemiz Bankacılık ve Ulaştırma ve Lojistik Bölümlerinin son sınıfında okutulan “Girişimcilik Kültürü” dersini alan öğrencilere KOSGEB’le yapılan anlaşma uyarınca Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi verilmektedir. Fakültemizde  “Girişimcilik Kültürü” dersini alan her öğrenci bu sertifikayı alacaktır. KOSGEB’e bu işbirliğinden dolayı teşekkür ederiz.Dersi veren hocalarımıza teşekkür eder, bu sertifikaların öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ederim. Fakültemiz ayrıcalıklı bir fakültedir. Fakültemizde alınan eğitimle birlikte öğrencilerimizin girişimci ruhu, yenilikçi görüşleri ,zeka ve cesaretleri ile mükemmel işler yapacağına inancımız tamdır. Bu tür eğitimler birçok yerde verilir ama biz üniversitemizde verilen eğitimin çok daha önemli olduğunu vurguluyoruz.Umarım öğrencilerimiz bu “Altın bilezik” olan sertifikalarını kullanırlar, aldıkları kredilerle iyi bir iş sahibi olurlar ve istihdam sağlarlar. Öğrencilerimize güveniyoruz. Mezun olacak ve hayat üniversitesine gidecek öğrencilerimize başarı ve mutluluklar dilerim.”

Bankacılık ile Ulaştırma ve Lojistik Bölümlerinden “Girişimcilik Kültürü” dersi alan öğrencilerimize katılım belgelerinin UBF Öğretim üyelerince dağıtımından sonra, UBF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Diken tarafından KOSGEB KOBİ Uzmanları Meryemhan Gül ve Mehmet Altan ile Girişimcilik Kültürü ders hocaları Dr. Öğretim Üyesi Murat Çakırkaya ve Öğr.Gör. Emine Nihan Cici Karaboğa’ya hediyeleri takdim edildi.