Uygulamalı Bilimler Fakültesi
27.12.2017

Öğrencilerimizden Bilim Merkezi'ne Ziyaret

Fakültemiz Genç Bankacılar ve Finansçılar Topluluğu öğrencileri Konya Bilim Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Bilimi seven, anlamaya çalışan, günlük hayatta bilimsel gerçeklerin yol göstericiliğinden faydalanan, bilim üretmeye istekli, yenilikçi bireylerin topluma kazandırılmasında önemli bir rol üstlenen Konya Bilim Merkezi’ni ziyaret eden öğrencilerimiz,bilim tarihi konusunda bilinçlenmenin yanısıra, bilim ve teknolojiyle buluşmanın keyfine vardılar.Öğrencilerimiz,Türkiye'de inşa edilmiş önemli bir yeşil bina örneği olan Konya Bilim Merkezi’nde,tematik sergileri, açık hava sergileri, gözlem ve seyir kulesi, gezegen evi (planetaryum), konferans salonları, laboratuvarları ve kütüphaneyi gezmişlerdir.