Uygulamalı Bilimler Fakültesi
08.12.2017

Lojistik Bilgi Topluluğu'ndan Teknik Gezi

Fakültemiz bünyesinde bulunan Lojistik Bilgi Topluluğu,  İzmir'de bulunan APM Terminals ve Arkas Holding A.Ş.'ye teknik bir gezi düzenledi.

Öğr.Gör.Dr.Erkan Kara nezaretinde Ulaştırma ve Lojistik Yönetimi Bölümü’nden otuzbeş öğrencinin iştirak ettiği gezide İzmir’de bulunan ve Lojistik sektöründe önemli bir yere sahip olan iki firma ziyaret edilerek lojistik alanında önemli bilgilere ulaştılar.

İzmir’de önce APM Terminals firmasını ziyaret eden öğrencilerimiz firma  Pazarlama Müdürü Hasan APPAK ve Pazarlama Asistanı Koray ÖZTÜRK ile birlikte iki grup halinde bünyelerinde bulunan bütün sahayı gezerek sahanın işleyişi ve lojistiğin önemi hakkında bilgi aldılar.
Daha sonra  ARKAS Holding A.Ş.'yi gezen öğrencilerimiz, Arkas Holding A.Ş. Pazarlama Müdürü Elçin ATMACA ‘dan Arkas Holding'in faaliyetleri hakkında bilgi almışlar,öğrencilerimize iki grup halinde sunum yapılmıştır.