Uygulamalı Bilimler Fakültesi
17.10.2017

Öğrencilerimize Konya Gezisi

Fakültemiz  1. Sınıf öğrencileri Kültür ve medeniyet şehri Konya’yı gezdi. Üniversite Hayatına Giriş Dersi kapsamında yer alan “Şehir tanıtımı” dersini öğrencilerimiz uygulamalı olarak aldılar. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla  bir rehber eşliğinde gerçekleşen Konya  şehir gezisinde; Konya şehir merkezindeki önemli tarihi ve turistik yerler tanıtılarak , Meram İlçesi ,Akyokuş mevkii ,Sille antik kenti gezildi. Fakültemiz hocaları Öğr.Gör.Nezahat Koçyiğit ve Arş.Gör. Oğuzhan Kodalak nezaretinde gerçekleşen şehir gezisinden dolayı özellikle Konya dışından gelen öğrencilerimiz “Gez dünyayı Gör Konya’yı”sözünün ne kadar doğru olduğunu belirterek Konya’da olmaktan ve Üniversitemizde okumaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler, bol bol resim çektiler ve fakülte yönetimine teşekkür ettiler.