Uygulamalı Bilimler Fakültesi
24.03.2017

Prof. Dr. Caner ARABACI ile "Mehmet Akif ve Gençlik" Söyleşisi

Okulumuzda Doğa Ahlak ve Kültür Topluluğu tarafından Prof. Dr. Caner ARABACI ile ‘Mehmet Akif ve Gençlik anlayışı adlı söyleşi düzenlendi.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz bünyesinde bulunan "Doğa Ahlak ve Kültür Topluluğu"nun amacı, öğrencilerin tarihini, kültürünü, geçmişte yaşayanların nasıl ve ne şartlar altında yaşadıklarını hatırlatmak ve öğretmek ve oluşan tüm güzellikleri göstermektir. Bu kapsamada Prof. Dr. Caner ARABACI ‘nın katılımlarıyla ‘Mehmet Akif ve Gençlik Anlayışı’ isimli konferans düzenlenmiştir.

Okul müdürümüz Prof. Dr. Ahmet DİKEN’in açılış konuşmasıyla başlayan konferans, Prof. Dr. Caner ARABACI’nın konuşmalarıyla okulumuz öğrencilerinin Mehmet Akif’i daha iyi tanımaları ve içindeki gençlik aşkını anlayabilmeleri için detaylı bilgiler vermiş, Akif’in gençleri ne kadar sevdiği ve gençler tarafından da ne kadar sevildiğini vurgulamıştır.

Konferans okulumuz müdürü Prof. Dr. Ahmet DİKEN’in, değerli misafirimiz Prof. Dr. Caner ARABACI’ya plaket takdimiyle sona ermiştir.