Uygulamalı Bilimler Fakültesi
01.04.2024

2023-2024 Bahar Dönemi Ara Sınav (Vize) Programı

2023-2024 Bahar Dönemi Ara Sınav (Vize) Programı  aşağıdaki gibi hazırlanmıştır.

Finans ve Bankacılık Bölümü (Bankacılık)
Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü
Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü
Lojistik Yönetimi Bölümü (Ulaştırma ve Lojistik)
Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü

Programdaki bölümleri belirten kısaltmalar şu şekildedir;
BN: Finans ve Bankacılık Bölümü
MFY: Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü
UT: Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü
YBS: Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü
ULY: Lojistik Yönetimi Bölümü

Önemli Not:

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 2, Türk Dili 2 ve Yabancı Dil 2 derslerinin sınavları fakültemizde yukarıdaki listelerde yazan gün ve saatte TEK OTURUMDA yapılacaktır. 3 sınavın toplam süresi 1 saattir. Bu derslerin hepsini ya da bazılarını alan öğrenciler sınav saatinde sınav dersliğinde hazır bulunacaklar ve 3 sınavı birlikte yapacaklardır.
3 dersten biri ya da bir kaçını almayan öğrenciler sorumlu olmadığı dersin sınavını yapmayacak, fakat sınav süresi boyunca resmi çıkış saatlerine kadar sınavda kalacaktır.

EĞİTİM PSİKOLOJİSİ-ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ-EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME formasyon derslerinin sınavları Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'nde 22.04.2024 saat 16:00-17:00 arasında TEK OTURUMDA yapılacaktır. Bu sınavlara hangi dersliklerde gireceğinizi öğrenmek için FORMASYON DERSLERİ SINIF PLANLARI linkine tıklayabilirsiniz. Bu dersler haricindeki formasyon dersleri yukarıdaki listelerde belirtilen gün ve saatte fakültemizde gerçekleştirilecektir.

22-26 Nisan 2024 tarihleri arasındaki sınavlar derslerle eş zamanlı yürütülecektir.