Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi
27.10.2014

Erasmus Kapsamında Fakültemize Ziyaret

Erasmus kapsamında Mühendislik Fakültesi'nde Çevre hakkında seminer vermek üzere gelen, Universite de Savoie, Politech Annecy Chambery görevlisi Prof. Dr. Herve BOILEAU, Güvenlik, Sağlık ve Çevre Uygulama ve Araştırma Merkezi Direktörü Prof. Dr. Mohammad Shahriari, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Emin AYDIN ve mühendislik fakültesinden hocalarla beraber fakültemizi ziyaret etti. Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin AYDIN ve Sosyal Beşeri Bilimler Fakültsi dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Buluş ile Prof. Dr. Herve BOILEAU, Prof. Dr. Mohammad Shahriari ve beraberindekiler Savoie Üniversitesi ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasındaki işbirliği imkanları ile Erasmus değişim anlaşması konuları hakkında görüştüler.