Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi
09.02.2024

Tek Ders Sınavı Başvuruları (2023-2024 Güz)

2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında mezun olmaya tek dersi kalan (4. sınıf olup, 8 dönemi tamamlayıp tek dersi olan) öğrenciler için yapılacak olan tek ders sınavına katılacak öğrencilerimiz aşağıda belirtilen tarihe kadar başvurularını tamamlamalılar.

-Belirtilen başvuru tarihlerinde aşağıdaki dilekçenin doldurulup imzalı olarak   https://talep.erbakan.edu.tr/giris adresinden pdf formatında gönderilmesi gerekmektedir.

-Dilekçeler imzalandıktan sonra tarayıcı ile taranıp gönderilmelidir. İmzasız dilekçeler kabul edilmeyip, işleme alınmayacaktır.

Dilekçe için TIKLAYINIZ.

Son Başvuru Tarihi         :  15 Şubat 2024  Saat 23.59

Sınav Tarihi                    :  28 Şubat 2024

Not: Başvuru tarihlerinden sonra gönderilen dilekçeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

ÖNEMLİ*****Uygun olmayan başvurular kabul edilmeyeceği için, Taleplerinizin durumunu talep destek sisteminden kontrol ediniz*****