Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi
31.01.2024

Pedagojik Formasyon Derslerini BIRAKACAK Öğrencilerimizin Dikkatine

2023-2024 Eğitim-Öğretim GÜZ yarı yılında  pedagojik formasyon dersi alan öğrencilerimizin, dilekçeyi doldurarak bırakmak istedikleri dersleri seçerek ve dilekçeyi düzgün bir şekilde tarayıcı ile pdf formatında talebinizi  https://talep.erbakan.edu.tr/giris adresinden göndermeniz gerekmektedir.

*Talep oluşturuken "Talep Açıklaması" kısmına  "Formasyon Ders Bırakma" yazılmalıdır. Açıklama kısmına başka bir ifade yazmaya gerek yoktur.

Dilekçe için tıklayınız.

SIKÇA SORULAN SORULAR

1. Güz döneminde aldığım tüm dersleri bırakmam gerekiyor mu?

-Hayır, istediğiniz dersi dilekçede işaretleyerek bırakabilirsiniz. İsterseniz tüm dersleri seçip bırakabilirsiniz.

2. Pedagojik Formasyon dersleri ortalamayı etkiliyor mu?

-Evet, ortalamayı etkiliyor.

3. Başarısız olduğum Pedagojik Formasyon derslerini bırakmadan mezun olabilir miyim?

- Hayır, normal başarısız alan dersi gibi değerlendirilir. Başarısız dersinizi bırakmazsanız mezuniyet işleminiz yapılamaz

4. Mezuniyetim için alan derslerimden TEK dersim var, ayrıca başarısız Pedagojik Formasyon dersim var,  TEK DERS SINAVINA GİREBİLİR MİYİM?

- Hayır,  başarısız Pedagojik Formasyon dersinizi bırakmadan TEK DERS sınavına giremezsiniz

5. Dilekçe gönderdim başvurum kabul oldu mu?

- İmzasız ve okunabilir bir şekilde taranmayan dilekçeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

6. Başvurum olumlu sonuçlanmış, ne yapmalıyım?

-Başvurunuzun olumlu sonuçlanması dilekçenizin uygun olduğunu gösterir.

7. Başvurum olumsuz sonuçlanmış ne yapmalıyım?

- Başvurunuza verilmiş cevaba göre hareket ediniz. Gerekirse süresi dahilinde tekrar başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru Tarihleri : 31 Ocak 2024- 08 Şubat 2024 Saat 23.59

Not: Başvuru tarihlerinden sonra gönderilen dilekçeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

ÖNEMLİ*****Uygun olmayan başvurular kabul edilmeyeceği için, Taleplerinizin durumunu talep destek sisteminden kontrol ediniz*****