Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi
23.01.2024

Pedagojik Formasyon Derslerini ALACAK Öğrencilerimizin Dikkatine (Başvuru Süresi Uzatıldı)

2023-2024 Eğitim-Öğretim bahar yarı yılında  pedagojik formasyon dersi alacak öğrencilerimizin, dilekçeyi doldurarak istedikleri dersleri seçerek ve dilekçeyi doldurarak düzgün bir şekilde tarayıcı ile pdf formatında talebinizi  https://talep.erbakan.edu.tr/giris adresinden göndermeniz gerekmektedir.

*Talep oluşturuken "Talep Açıklaması" kısmına  "Formasyon Ders Seçimi" yazılmalıdır.

Dilekçe için tıklayınız.

SIKÇA SORULAN SORULAR

1. Güz döneminde dilekçe vermiştim. Tekrar başvuru yapmam gerekiyor mu?

-Evet, tekrar başvuru yapmanız gerekiyor.

2. Güz döneminde başvuru yapmadım. Başvuru yapabilir miyim?

-Evet, başvuru yapabilirsiniz.

3. Alacağım dersler 45 AKTS'ye dahil edilecek mi?

- Sadece 2. sınıf öğrencilerimizin alan dersleri 45 Akts'yi buluyorsa, bu öğrencilerimiz pedagojik formasyon dersi alamazlar. 45 Akts altında olması halinde, 45 Akts'ye kadar pedagojik formasyon dersi alabilirler.

- 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin alan 45 Akts'yi geçse bile, pedagojik formasyon derslerini alabililer.

4. Dilekçe vermeyi unuttum, daha sonra dilekçe verebilir miyim?

-Hayır, her hangi bir sebeple başvuru yapmayan öğrencilerimiz için tekrar başvuru açılmayacaktır.

5. Dilekçe gönderdim başvurum kabul oldu mu?

- İmzasız ve okunabilir bir şekilde taranmayan dilekçeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

6. Başvurum olumlu sonuçlanmış, dersler ders kaydıma eklenecek mi?

-Başvurunuzun olumlu sonuçlanması dilekçenizin uygun olduğunu gösterir. Derslerin ders kaydınıza eklenip eklenmeyeceği, yapılacak inceleme sonucunda belli olacaktır.

7. Başvurum olumsuz sonuçlanmış ne yapmalıyım?

- Başvurunuza veriilmiş cevaba göre hareket ediniz. Gerekirse süresi dahilinde tekrar başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru Tarihleri : 23 Ocak 2024- 02 Şubar 2024 Saat 23.59

Not: Başvuru tarihlerinden sonra gönderilen dilekçeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

ÖNEMLİ*****Uygun olmayan başvurular kabul edilmeyeceği için, Taleplerinizin durumunu talep destek sisteminden kontrol ediniz*****