Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi
29.09.2023

Kurumiçi Yatay Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal Başvuru Sonuçları (2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı)

Liste için tıklayınız.

Kayıt Tarihleri : 02-06 Ekim 2023

Kayıt İçin İstenen Evraklar

1) Öğrenci Belgesi (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir.)
2) Not Belgesi (Başvuran öğrencinin öğrenim gördüğü Yükseköğretim Kurumundan aldığı, bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları ve genel ağırlıklı not ortalamasını gösteren resmi onaylı belgenin aslı) (Yeni tarihli olmak koşulu ile e-devlet / e-imza / ıslak imzalı olabilir.)
3) ÖSYM Yerleşme Belgesi (Doğrulama Kodlu)
4) ÖSYM Sonuç Belgesi (Doğrulama Kodlu)
5) İlk Yüzde Yirmiye Girdiğine Dair Belge
6) Zorunlu Hazırlık Sınıfı olan programlara başvuru yapacak öğrencilerin hazırlık sınıfı okuduğuna dair belge. (Not durum belgesi veya transkriptte belirtilmiş ise farklı bir belgeye ihtiyaç bulunmamaktadır.) (Zorunlu hazırlık sınıfı olan programlara başvuran öğrenciler için geçerlidir.)