Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi
25.09.2023

Pedagojik Formasyon Derslerini Alacak Öğrencilerimizin Dikkatine

KIYMETLİ, SEVGİLİ VE DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ  BU SAYFADA YER ALAN DUYURULAR SADECE AKTİF YANİ EĞİTİMİNE DEVAM EDEN ÖĞRENCİLER İÇİNDİR.

1. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında (Geçen Dönem) Pedagojik Formasyon Dersleri Alan Öğrencilerimiz İçin Bilgilendirme

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarı yılında pedagojik formasyon dersleri alan öğrencilerimiz, geri kalan derslerini bu dönem tamamlayabileceklerdir.  Dilekçeyi doldurarak almak istediğiniz dersleri seçmeniz gerekmektedir. Dilekçeyi doldurarak düzgün bir şekilde tarayıcı ile pdf formatında talebinizi
 https://talep.erbakan.edu.tr/giris adresinden göndermeniz gerekmektedir.

- İmzasız ve okunabilir bir şekilde taranmayan dilekçeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Dilekçe için tıklayınız

Başvuru Tarihleri : 25 Eylül 2023- 29 Eylül 2023 Saat 17.00

Not: Başvuru tarihlerinden sonra gönderilen dilekçeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

ÖNEMLİ*****Uygun olmayan başvurular kabul edilmeyeceği için, Taleplerinizin durumunu talep destek sisteminden kontrol ediniz*****

2. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı GüzYarıyılında (Bu Dönem) İlk Defa Pedagojik Formasyon Dersleri Alacak Öğrencilerimiz İçin Bilgilendirme

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı güz yarı yılında ilk defa pedagojik formasyon dersi alacak öğrencilerimizin, dilekçeyi doldurarak istedikleri dersleri seçmeleri gerekmektadir. Dilekçeyi doldurarak düzgün bir şekilde tarayıcı ile pdf formatında talebinizi  https://talep.erbakan.edu.tr/giris adresinden göndermeniz gerekmektedir.

- İmzasız ve okunabilir bir şekilde taranmayan dilekçeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

DERS KODU  DERS ADI   DÖNEM SINIF
PFE3101 Öğretim İlke ve Yöntemleri GÜZ 2
PFE3102 Eğitime Giriş GÜZ 2
PFE5101 Sınıf Yönetimi GÜZ 3
PFE7101 Rehberlik ve Özel Eğitim GÜZ 4
PFE4101 Eğitim Psikolojisi BAHAR 2
PFE4102 Öğretim Teknolojileri BAHAR 2
PFE6101 Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme BAHAR 3
PFE8101 Özel Öğretim Yöntemleri BAHAR 4
PFE8102 Öğretmenlik Uygulaması BAHAR 4

AÇIKLAMALAR
- 2. Sınıf öğrencileri, sadece 2. sınıf derslerini alabileceklerdir.
- 3. Sınıf öğrencileri, 2. sınıf  ve 3. sınıf derslerini alabileceklerdir.
- 4. Sınıf öğrencileri, 2. sınıf , 3. sınıf  ve 4. sınıf derslerini alabileceklerdir.
- 2. sınıf öğrencilerinin aldığı pedagojik formasyon dersleri 45 AKTS limitine dahil edilecektir.
- 3. sınıf ve 4. sınıf öğrencilerinin aldığı pedagojik formasyon dersleri 45 AKTS limitine dahil edilmeyecektir.

Dilekçe için tıklayınız

Başvuru Tarihleri : 25 Eylül 2023- 29 Eylül 2023 Saat 17.00

Not: Başvuru tarihlerinden sonra gönderilen dilekçeler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

****Bahar döneminde tekrar dilekçe alınmayacak olup, bahar döneminde almak istediğiniz dersleri de seçmeniz gerekmektedir.*****