Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi
26.03.2014

Armağanınız Kitap Olsun

Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Gençlik Topluluğu ve Konya KYK Mevlana Kız Öğrenci Yurdunun 5-20 Mart arasında düzenlemiş olduğu ''Armağanınız Kitap Olsun'' organizasyonu sonucuelde edilen 400'e yakın kitabı 21 Mart Tarihinde Topluluk Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Nuran KOYUNCU,KYK Mevlana Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Havva ÇİMEN,Topluluk Başkanı Özgür GÜNEY ve üyeler tarafından Mehmet Akdoğan Ortaokuluna hediye edildi. Mehmet Akdoğan Ortaokulu Müdürü Erdinç SARICA yapılan organizasyondan dolayı KYK Mevlana Kız Öğrenci Yurduna ve N.E.Ü Sosyal Gençlik Topluluğuna teşekkürlerini bildirdi. Her yıl düzenli olarak gerçekleşmesi hedeflenen bu kampanya hem gençlerin hem de okuldaki öğrencilerin yüzünü güldürdü.