Resim Bölümü

RESİM BÖLÜMÜ MEZUNİYET SERGİSİ

Necmettin Erbakan Üniversitesi
Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
Resim Bölümü tarafından 2022 yılında mezun olan öğrencilerimizin eserlerinden oluşan bir
"MEZUNİYET SERGİSİ" düzenlenmiştir.

04.07.2022 Pazartesi günü 10:00 - 12:30 saatleri arası Köyceğiz Kampüsü Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Fuat Sezgin Salonunda Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi 2022 yılı Mezuniyet Töreni yapılmıştır.
 Resim Bölümü 2022 yılı mezun olan öğrencilerin resimlerinden oluşan "Resim Bölümü Mezuniyet Sergisi” de bu tören ile eş zamanlı olarak Fuat Sezgin Salonu Fuaye alanında 04.07.2022 Pazartesi günü saat 10:00 'da açılmıştır. Serginin açılışına Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dicle AYDIN ve orada bulunan öğretim elemanları, öğrenciler ve öğrenci velileri katılmıştır.
Sergi açılışından sonra sergi alanında eserleri ile katılımda bulunan öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edilmiş, Konferans salonunda Mezuniyet Töreni kapsamında Resim Bölümünden mezun olan öğrencilere Bölüm öğretim elemanalrı tarafından mezuniyet belgeleri takdim edilmiş, sonrasında açık alanda da öğrencilerin katıldığı kep atma merasimi gerçekleştirilmiştir.