Resim Bölümü
21.07.2022

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KARMA RESİM SERGİSİ ve ATÖLYE ÇALIŞMASI

--TÜRKİYE AŞKINA--
"15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ" kapsamında
Resim Bölümü ÖğretimElemanları ve Öğrencileri
"KARMA RESİM SERGİSİ ve ATÖLYE ÇALIŞMASI" yapıldı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Resim Bölümü ÖğretimElemanları ve Öğrencileri tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kapsamında 15 Temmuz 2022 Cuma günü Konya'nın merkezindeki Zafer Meydanındaki yeni Park alanında
"15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KARMA RESİM SERGİSİ ve ATÖLYE ÇALIŞMASI" temalı sergi ve atölye çalışması düzenlendi.
     Serginin açılışı Konya Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Aydın ve eşliğindekiler ile yapıldı. Açılış konuşmasında Sayın Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Aydın 15 Temmuz gecesinde Milli Mücadelenin öneminden bahsetti ve sergide eserleri bulunan öğretim elemanı ve öğrecilerle eserleri gezdi.