Mimarlık Bölümü
25.05.2023

Erasmus+ Personel Hareketliliği

Polonya'da West Pomeranian University of Technology'de Erasmus+ Personel Hareketliliği Kapsamında Seminer Düzenlendi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Dicle Aydın ve Mimarlık Bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Gülşen Dişli, 10-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında Erasmus+ Öğretim Programı/Erasmus+ Personel Hareketliliği kapsamında Polonya'da West Pomeranian University of Technology'de Dekan Prof. Dr. Grzegorz Wojtkun ve Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileriyle bir araya gelerek görüşmelerde bulundular ve seminerler verdiler.

Hocalarımız aynı zamanda Yöresel/Geleneksel Mimari ve Sürdürülebilir Çevre: Anadolu'dan Örnekler", "Döngüsel Tasarıma Giriş: Geleneğin Modern ile Bütünleşmesi" konularında dersler verdiler.