Mimarlık Bölümü
10.02.2017

STAJ İŞLEMLERİ HAKKINDA (27.03.2017 tarihinde güncellendi.)

STAJ DUYURUSU

Yaz Stajı İçin Yapılması Gerekenler (27.03.2017)

1. Öğrenciler Mimarlık Bölümü Staj Esaslarını inceleyerek, esaslara uygun olarak stajlarını yapmakla yükümlüdürler.

2. Staj yapacak öğrencilerin uyması gereken staj aşamaları ve staj takvim şeması  doğrultusunda belgeler hazırlamalıdır.

3Öğrencilerin resmi veya özel iş yerlerine başvurarak, ilgili iş yerlerinden aldıkları staj kabul yazılarını (Staj Formu 1, Staj Formu 2) Bölüm Staj Komisyonu’na onaylatmaları gerekmektedir.

4. Öğrencinin staj yapma zorunluğunun kanıtlanması firma tarafından talep ediliyorsa Staj Formu 3 doldurulup staj komisyonu üyelerine imzalatılmalıdır.

5Öğrenci staj yapacağı yerde amiri olacağı kimseye resimli Staj Formu 4 ve istenen diğer belgeleri staja başladığı gün teslim eder.

6. Staj sonunda firma tarafından doldurulup kapalı zarfla gönderilecek Staj Sicil Fişi ve Staj defteri ilan edilen tarihlerde staj komisyonuna teslim edilir.